• Helle fortæller: Min Best Buddy ven
 • helleOGannemarie
  Helle og Annemarie

   

  Jeg har siden november 2009 været medlem af Best Buddies. Det er et fantastisk projekt, som er blevet til i samarbejde med LEV, ULF og TV-Glad.


  Min nye ven hedder Annemarie, og vi har lavet en masse dejlige ting sammen. Lige nu i skrivende stund sidder jeg på Cafe Amalie i Lyngby og drikker Cafe Mocca med Annemarie. Vi mødtes i Lyngbycentret i eftermiddags, hvor den stod på shopping og derefter tog vi ud og spise.


  Vi har også været til Sanne Salomonsen koncert i KB-hallen, hvor jeg dog mere hørte Sanne end jeg så hende, da jeg ikke kunne se over de andre fra min Mini Crosser ;o). Vi holder også meget af at gå i biografen eller hygge hjemme foran fjernsynet med god mad.


  Dog er vi ikke helt enige om, hvilket fodboldhold der er bedst i superligaen. Jeg  er stor FCK fan og hun er OB fan, så spørgsmålet er om vi tør se en kamp sammen, måske skulle vi tage den i Parken hvor FCK møder OB ;o)


  Jeg kan på det varmeste anbefale, at I tilmelder jer projektet Best Buddies. Det har været en stor oplevelse for mig og givet mig mere livskvalitet, at få en ny ven fra Best Buddies. Selvom vi er opvokset i forskellige miljøer og jeg er udviklingshæmmet og hun ikke, så har vi mange ting til fælles. Og vi er gode til at tale sammen og give hinanden gode råd.


  De kærligste hilsner Helle:---)


  Artiklen er skrevet af Helle Jensen og er blevet bragt i Bladet for brugerne i klubben Magneten, i Lyngby